IMG_6340.jpeg

Onze Hoeve

"Den Haegepreeck" is een romantisch Vlaams hoevetje in het historische dorpje Horebeke. Het ligt midden in het groene golvende landschap van de Vlaamse Ardennen en bij de Zwalmstreek, waar je talloze wandel- en fietsmogelijkheden hebt.

Dit typische boerderijtje dateert uit 1805 en werd met respect voor het verleden gerestaureerd. Het werd gezellig en authentiek ingericht, in combinatie met modern comfort en centrale verwarming. Je brengt hier ongetwijfeld heerlijk ontspannen momenten door bij het houtkacheltje in de sfeervolle woonkamer, tijdens een etentje in de knusse eethoek, bij een spannend partijtje biljart of bij een streekbiertje of barbecue op het terras of in de tuin.  

Accommodaties

De drie slaapkamers bevinden zich allemaal onder het oude dakgebinte. Alle kamers werden volledig vernieuwd, maar zoals de rest van de woning in authentieke stijl bemeubeld.

Ligging

Horebeke is een dorpje met een bijzonder verleden, omdat het wellicht één van de enige protestantse dorpjes is in katholiek Vlaanderen. Maar ook, en vooral omdat het een erg rustig en authentiek dorpje is in het prachtige heuvelachtige landschap.